New Step by Step Map For خواص عناب چیست
New Step by Step Map For خواص عناب چیست
Blog Article
در اردن، لبنان و دیگر کشور های خاورمیانه، میوه عناب تازه و خشک به عنوان یک میان وعده یا همراه با یک دسر بعد از غذا مصرف می شود.
خواص عناب برای درمان یرقان عناب + گل بنفشه + ترنجبین + شیرخشت را به مقدار مساوی مخلوط کنید سپس با آب هندوانه میل نمایید. این دارو برای درمان یرقان بسیار مفید است.
در ضمن حاوی پکتین (به عنوان کلسیم پکتات) به عنوان فیبر محلول موثر در کاهش چربی و قند خون است.
عناب حاوی پتاسیم است که می تواند به تنظیم فشار خون و بهبود سلامت کلی قلب کمک کند. خوردن عناب به شیوههای گوناگون میتواند برای سلامت قلب شما شگفتیهایی ایجاد کند. اول از همه اینکه، این میوه سرشار از پتاسیم است و سدیم کمی دارد. این ویژگی عناب باعث میشود رگهای خونی شل باشند و سطح مناسبی از فشار خون را حفظ کنند.
همچنین عناب یبوست را کاهش میدهد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه میتوانید مقاله خواص عناب برای یبوست را بخوانید.
با دریافت این عناصر از عناب، گردش جریان خون افزایش یافته و اکسیژنرسانی به اندامها بهتر انجام میشود.
۱۳. ضد التهاب: عناب دارای خواص ضد التهابی است که می تواند به کاهش التهاب در سیستم تنفسی کمک کند، تنفس را آسان کرده و علائم سرماخوردگی را کاهش می دهد.
همچنین ثابت شدهاست که جوشانده عناب یک عامل ضد بیماریهای قلبی عروقی است، عناب برای سرفه نی نی سایت بدین معنا که مانع از انباشت چربی در رگها و مسدود شدن شریانها میشود. در نهایت، عناب همچنین مقدار چربی را در خون نوجوانان فربه کاهش میدهد، و به این ترتیب احتمال بروز هر گونه بیماری قلبی نیز کاهش مییابد.
این جوشانده را بگذارید تا ته نشین شود. سپس روی آن را بردارید و بنوشید.
عناب می تواند به بهبود عملکرد مغز کمک کند؛ این میوه شگفت انگیز فعالیت گلوتامات (انتقال دهنده عصبی) که باعث آسیب مغزی در افراد مبتلا به سکته مغزی، تشنج یا بیماری پارکینسون می شود را مهار می کند.
خبرنامه ایمیلی آخرین مطالب را در ایمیل خود دریافت کنید.
درنتیجه بهتر است قبل از مصرف مکملها با متخصص تغذیه با پزشک مشورت نمایند.
برای آشنایی با فواید و خواص شگفت انگیز عناب پیشنهاد میکنیم این مقاله از زوم لایف را بخوانید. در ادامه به مهمترین خواص عناب اشاره کردیم.
مصرف عناب در انواع مختلف چه بهصورت تازه و یا خشک، با وجود عناصر معدنی نظیر کلسیم، آهن و فسفر موجب تقویت و استحکام استخوانها و رفع پوکی استخوان در سالمندی است.